P.R. de Jong realiseert een nieuwbouwwoning in Donkerbroek

P.R. de Jong realiseert een nieuwbouwwoning in Donkerbroek

Geplaatst op door P.R. de Jong

Bouwbedrijf P.R. de Jong realiseert een energiezuinige en levensloopbestendige nieuwbouwwoning in Donkerbroek.

Elke dag wakker worden met uitzicht over de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van rust en ontspanning. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Doordat het bouwplan Donkerbroek-West aan de rand van het dorp ligt heeft de woning vrij uitzicht over de weilanden met daarbij alle gemakken die Donkerbroek te bieden heeft.

Momenteel zijn wij van bouwbedrijf P.R. de Jong uit Hoornsterzwaag bezig met het ontwikkelen van een vrijstaande woning op één van de kavels van het nieuwbouwplan Donkerbroek-West. In geval van verkoop zullen wij het bouwtraject voor u uitvoeren. Indien u graag meehelpt, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

In dit document meer informatie over de (basis)woning die aangeboden wordt. Naast de basis wordt een aanbouw aangeboden met daarbinnen een garage, berging en een slaapkamer op de begane grond.

Ondanks dat het basisontwerp klaar ligt is ook voor u als koper veel mogelijk. Hieronder mag u verstaan dat wij graag meehelpen om al uw wensen onder te brengen in de woning (indien de wet- en regelgeving dit toe laat).

In eerste instantie wordt de woning aangeboden op een vooreerst gekozen kavel, maar mocht u het verzoek hebben om op een andere kavel te bouwen. Vraagt u ons dan eens naar de mogelijkheden.

Download brochure

 

 

Andere blogs

Wat mogen we voor u betekenen?

Laat ons weten op welke manier wij u kunnen helpen.